e-volreve Ltd.

2017.: Elkészült "A projektek előkészítésének és felügyeletének képeskönyve"

(letöltés: Magyar Elektronikus Könyvtár)

A világban számtalan jó projektmenedzsment-tankönyv létezik. Ez a könyvecske semmiképpen nem tankönyv, és nem is igazán a projektmenedzsmentről szól. Ez a "képeskönyv" gyakorlati iránymutatást, konyhakész eljárásokat tartalmaz, és célja egy mindennap használható kis kézikönyvet adni a projektvezetők, leendő projektvezetők kezébe, amely segíti az elindulást, és megkönnyíti a továbblépést, ha valahol elakadnak. A melléklet a legfontosabb projektűrlap-sablonokat is tartalmazza, amelyek minden olyan esetben használhatók, ha az interneten nem találnak ezeknél jobbat. Terjedelmi okokból persze csak a legfontosabb részek lettek kifejtve, számtalan helyen teljes szabadságot adunk a kollégáknak.

2010.: Elkészült a "Kisvállalkozások nagy gondjai" e-learning tananyag.

(letöltés: Magyar Elektronikus Könyvtár)

Az e-volreve Pénzügyi-Informatikai Kft. sukorói székhelye környezetében, a Velencei tavi kistérségben működő vállalkozások két harmada egyéni vállalkozás, nagy része 1-9 főt foglalkoztató mikrovállalkozás. A kis-, és mikrovállalkozások fejlődésének egyik akadálya, hogy a munkatársak, a vállalkozások vezetőinek esetenként komoly problémát okoz az értékesítési, pénzügyi és informatikai kompetenciák megszerzése. A Helyi Vidékfejlesztési Stratégia is nevesítette, hogy a kistérség egyik településén sem található gazdaságfejlesztési, illetve pénzügyi és gazdasági tanácsadó szervezet. Ezeknek a vállalkozásoknak a működését, a munkatársak képzését, önképzését kívánja segíteni az elkészült tananyag.

"Európai Mezőgazdasági Vidékfejelsztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa. Az Európi Unió és a Magyar Köztársaság támogatásával."

umvp